Looking For Anything Specific?

Σχίνο Κορινθίας - Ανθεστήρια 2η Γιορτή Τριανταφύλλου στο Σχίνο Κορινθίας! (6 ... : Εκπρόσωπος πυροσβεστικής για φωτιά στο σχίνο κορινθίας:εκκενώθηκαν οικισμοί, ενισχύθηκαν οι δυνάμεις.

Σχίνο Κορινθίας - Ανθεστήρια 2η Γιορτή Τριανταφύλλου στο Σχίνο Κορινθίας! (6 ... : Εκπρόσωπος πυροσβεστικής για φωτιά στο σχίνο κορινθίας:εκκενώθηκαν οικισμοί, ενισχύθηκαν οι δυνάμεις.. Τον υφυπουργό πολιτικής προστασίας νίκο χαρδαλιά για την εξέλιξη της φωτιάς στον σχίνο κορινθίας θα πραγματοποιηθεί στις 18:00. #πυρκαγιά σε δασική έκταση στον σχίνο λουτρακίου κορινθίας. Για προληπτικούς λόγους μέχρι στιγμής έχουν εκκενωθεί έξι χωριά και συγκεκριμένα τα. Δύσκολη παραμένει η φωτιά στον σχίνο κορινθίας, με κατοίκους να απομακρύνονται από το αλεποχώρι και τις φλόγες να προκαλούν ζημιές σε σπίτια. Στο βίντεο που ακολουθεί φαίνονται εικόνες που.

Δύσκολη παραμένει η φωτιά στον σχίνο κορινθίας, με κατοίκους να απομακρύνονται από το αλεποχώρι και τις φλόγες να προκαλούν ζημιές σε σπίτια. Η πυρκαγιά ξέσπασε το απόγευμα της τετάρτης (19/5). Καπνοί από τη μεγάλη δασική πυρκαγιά που ξεκίνησε από το σχίνο κορινθίας, κάλυψαν τον αττικό ουρανό τις μεσημεριανές ώρες της πέμπτης 20/05. Ο δημοσιογράφος του ethnos.gr, κώστας ασημακόπουλος μεταδίδει όλες τις εξελίξεις από το μέτωπο της πυρκαγιάς στον σχίνο. #πυρκαγιά σε δασική έκταση στον σχίνο λουτρακίου κορινθίας.

Φωτιά: Γιατί οι κάτοικοι στον Σχίνο Κορινθίας δεν πήραν ...
Φωτιά: Γιατί οι κάτοικοι στον Σχίνο Κορινθίας δεν πήραν ... from www.flash.gr
Άμεσα κινητοποιήθηκαν 54 #πυροσβέστες με 2 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων, 21 οχήματα και το μετπε. Η σκέψη μας απόψε στο σχινό κορινθίας, τους κατοίκους που αγωνιούν και τους πυροσβέστες που παλεύουν. Τον υφυπουργό πολιτικής προστασίας νίκο χαρδαλιά για την εξέλιξη της φωτιάς στον σχίνο κορινθίας θα πραγματοποιηθεί στις 18:00. Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται πυρκαγιά που ξέσπασε σε δασική έκταση στην. Ήδη βρίσκονται στον αέρα τα εναέρια μέσα και ελικόπτερο που συντονίζει τις δράσεις, ενώ στο σημείο επιχειρούν 166 πυροσβέστες, με 7 ομάδες πεζοπόρο τμήμα και 54 οχήματα. Σύμφωνα με μαρτυρίες των δασοπυροσβεστών στο loutrakiblog καίγονται σπίτια στον οικισμό. Η φωτιά προχωράει προς το αλεποχώρικάηκαν σπίτια στον σχίνο και στις βαμβακιές, ενώ έχουν εκκενωθεί οικισμοί στον σχίνο κορινθίας. Άμεσα κινητοποιήθηκαν 54 #πυροσβέστες με 2 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων, 21 οχήματα και το μετπε.

Η φωτιά προχωράει προς το αλεποχώρικάηκαν σπίτια στον σχίνο και στις βαμβακιές, ενώ έχουν εκκενωθεί οικισμοί στον σχίνο κορινθίας.

Άμεσα κινητοποιήθηκαν 54 #πυροσβέστες με 2 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων, 21 οχήματα και το μετπε. Το μέγεθος της πυρκαγιάς στο σχίνο κορινθίας αποτυπώνει φωτογραφία που τραβήχτηκε μέσα αναγνώστης του avgi.gr έστειλε τη φωτογραφία όπου φαίνεται η κορινθία να είναι καλυμμένη με. Μέχρι την αθήνα και αρκετές περιοχές της αττικής έχει φτάσει ο καπνός και η μυρωδιά από τη φωτιά που έχει ξεσπάσει στο σχίνο κορινθίας από το βράδυ της τετάρτης. Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται πυρκαγιά που ξέσπασε σε δασική έκταση στην. Ο δημοσιογράφος του ethnos.gr, κώστας ασημακόπουλος μεταδίδει όλες τις εξελίξεις από το μέτωπο της πυρκαγιάς στον σχίνο. Τα σύνορα του ισραήλ και η μητέρα όλων των φουσκών. #πυρκαγιά σε δασική έκταση στον σχίνο λουτρακίου κορινθίας. Η σκέψη μας απόψε στο σχινό κορινθίας, τους κατοίκους που αγωνιούν και τους πυροσβέστες που παλεύουν. Αυτή την ώρα στο σχίνο επιχειρούν 182 πυροσβέστες με 62 οχήματα, 7 ομάδες παράλληλα, στο έργο της κατάσβεσης στο σχίνο βοηθούν υδροφόρα οχήματα της τοπικής αυτοδιοίκησης, καθώς και. Άμεσα κινητοποιήθηκαν 54 #πυροσβέστες με 2 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων, 21 οχήματα και το μετπε. Άμεσα κινητοποιήθηκαν 54 #πυροσβέστες με 2 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων, 21 οχήματα και το μετπε. Στο βίντεο που ακολουθεί φαίνονται εικόνες που. Μαίνεται η μεγάλη φωτιά, που ξέσπασε το απόγευμα της τετάρτης σε δασική έκταση στον ορεινό όγκο στον σχίνο κορινθίας.

Φωτιά ξέσπασε στις 9:45 το βράδυ της τετάρτης σε δασική έκταση στο σχίνο λουτρακίου κορινθίας. Η σκέψη μας απόψε στο σχινό κορινθίας, τους κατοίκους που αγωνιούν και τους πυροσβέστες που παλεύουν. Πύρινη κόλαση στον σχίνο κορινθίας: Στο βίντεο που ακολουθεί φαίνονται εικόνες που. Τιτάνια μάχη με τη μεγάλη φωτιά που κατακαίει τα πάντα από χθες (19.05.2021) στο βράδυ στον σχίνο κορινθίας δίνουν σχεδόν 200 πυροσβέστες και ισχυρότατες δυνάμεις πτητικών μέσων και εθελοντών.

Μεγάλη πυρκαγιά στον Σχίνο Κορινθίας - Εκκενώνονται ...
Μεγάλη πυρκαγιά στον Σχίνο Κορινθίας - Εκκενώνονται ... from img.youtube.com
Κόλαση φωτιάς στον σχίνο κορινθίας: Ο δημοσιογράφος του ethnos.gr, κώστας ασημακόπουλος μεταδίδει όλες τις εξελίξεις από το μέτωπο της πυρκαγιάς στον σχίνο. Μαίνεται το πύρινο μέτωπο στον σχίνο κορινθίας, που οδήγησε σε εκκένωση οικισμών αλλά και έκαψε σπίτια. Καπνοί από τη μεγάλη δασική πυρκαγιά που ξεκίνησε από το σχίνο κορινθίας, κάλυψαν τον αττικό ουρανό τις μεσημεριανές ώρες της πέμπτης 20/05. Μέχρι την αθήνα και αρκετές περιοχές της αττικής έχει φτάσει ο καπνός και η μυρωδιά από τη φωτιά που έχει ξεσπάσει στο σχίνο κορινθίας από το βράδυ της τετάρτης. #πυρκαγιά σε δασική έκταση στον σχίνο λουτρακίου κορινθίας. Πύρινη κόλαση στον σχίνο κορινθίας: Στο βίντεο που ακολουθεί φαίνονται εικόνες που.

Μέχρι την αθήνα και αρκετές περιοχές της αττικής έχει φτάσει ο καπνός και η μυρωδιά από τη φωτιά που έχει ξεσπάσει στο σχίνο κορινθίας από το βράδυ της τετάρτης.

Τα σύνορα του ισραήλ και η μητέρα όλων των φουσκών. Στο βίντεο που ακολουθεί φαίνονται εικόνες που. #πυρκαγιά σε δασική έκταση στον σχίνο λουτρακίου κορινθίας. Πύρινη κόλαση στον σχίνο κορινθίας: Το μέγεθος της πυρκαγιάς στο σχίνο κορινθίας αποτυπώνει φωτογραφία που τραβήχτηκε μέσα αναγνώστης του avgi.gr έστειλε τη φωτογραφία όπου φαίνεται η κορινθία να είναι καλυμμένη με. Η σκέψη μας απόψε στο σχινό κορινθίας, τους κατοίκους που αγωνιούν και τους πυροσβέστες που παλεύουν. Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται πυρκαγιά που ξέσπασε σε δασική έκταση στην. Άμεσα κινητοποιήθηκαν 54 #πυροσβέστες με 2 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων, 21 οχήματα και το μετπε. Ήδη βρίσκονται στον αέρα τα εναέρια μέσα και ελικόπτερο που συντονίζει τις δράσεις, ενώ στο σημείο επιχειρούν 166 πυροσβέστες, με 7 ομάδες πεζοπόρο τμήμα και 54 οχήματα. Ο δημοσιογράφος του ethnos.gr, κώστας ασημακόπουλος μεταδίδει όλες τις εξελίξεις από το μέτωπο της πυρκαγιάς στον σχίνο. Η πυρκαγιά ξέσπασε το απόγευμα της τετάρτης (19/5). Από το βράδυ έχει διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων στην. Καπνοί από τη μεγάλη δασική πυρκαγιά που ξεκίνησε από το σχίνο κορινθίας, κάλυψαν τον αττικό ουρανό τις μεσημεριανές ώρες της πέμπτης 20/05.

Τα σύνορα του ισραήλ και η μητέρα όλων των φουσκών. #πυρκαγιά σε δασική έκταση στον σχίνο λουτρακίου κορινθίας. Κόλαση φωτιάς στον σχίνο κορινθίας: Μαίνεται η μεγάλη φωτιά, που ξέσπασε το απόγευμα της τετάρτης σε δασική έκταση στον ορεινό όγκο στον σχίνο κορινθίας. Ακολουθήστε το thebest.gr στο google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Συνδρομή των Ενόπλων Δυνάμεων στην προσπάθεια κατάσβεσης ...
Συνδρομή των Ενόπλων Δυνάμεων στην προσπάθεια κατάσβεσης ... from s.parapolitika.gr
Καπνοί από τη μεγάλη δασική πυρκαγιά που ξεκίνησε από το σχίνο κορινθίας, κάλυψαν τον αττικό ουρανό τις μεσημεριανές ώρες της πέμπτης 20/05. Το μέγεθος της πυρκαγιάς στο σχίνο κορινθίας αποτυπώνει φωτογραφία που τραβήχτηκε μέσα αναγνώστης του avgi.gr έστειλε τη φωτογραφία όπου φαίνεται η κορινθία να είναι καλυμμένη με. Άμεσα κινητοποιήθηκαν 54 #πυροσβέστες με 2 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων, 21 οχήματα και το μετπε. Η σκέψη μας απόψε στο σχινό κορινθίας, τους κατοίκους που αγωνιούν και τους πυροσβέστες που παλεύουν. Μαίνεται η μεγάλη φωτιά, που ξέσπασε το απόγευμα της τετάρτης σε δασική έκταση στον ορεινό όγκο στον σχίνο κορινθίας. Σύμφωνα με μαρτυρίες των δασοπυροσβεστών στο loutrakiblog καίγονται σπίτια στον οικισμό. Ακολουθήστε το thebest.gr στο google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις. Για προληπτικούς λόγους μέχρι στιγμής έχουν εκκενωθεί έξι χωριά και συγκεκριμένα τα.

Σύμφωνα με μαρτυρίες των δασοπυροσβεστών στο loutrakiblog καίγονται σπίτια στον οικισμό.

Ο δημοσιογράφος του ethnos.gr, κώστας ασημακόπουλος μεταδίδει όλες τις εξελίξεις από το μέτωπο της πυρκαγιάς στον σχίνο. Από το βράδυ έχει διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων στην. Κόλαση φωτιάς στον σχίνο κορινθίας: Το μέγεθος της πυρκαγιάς στο σχίνο κορινθίας αποτυπώνει φωτογραφία που τραβήχτηκε μέσα αναγνώστης του avgi.gr έστειλε τη φωτογραφία όπου φαίνεται η κορινθία να είναι καλυμμένη με. Για προληπτικούς λόγους μέχρι στιγμής έχουν εκκενωθεί έξι χωριά και συγκεκριμένα τα. Αυτή την ώρα στο σχίνο επιχειρούν 182 πυροσβέστες με 62 οχήματα, 7 ομάδες παράλληλα, στο έργο της κατάσβεσης στο σχίνο βοηθούν υδροφόρα οχήματα της τοπικής αυτοδιοίκησης, καθώς και. #πυρκαγιά σε δασική έκταση στον σχίνο λουτρακίου κορινθίας. Σύμφωνα με μαρτυρίες των δασοπυροσβεστών στο loutrakiblog καίγονται σπίτια στον οικισμό. Άμεσα κινητοποιήθηκαν 54 #πυροσβέστες με 2 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων, 21 οχήματα και το μετπε. Στο βίντεο που ακολουθεί φαίνονται εικόνες που. Μαίνεται το πύρινο μέτωπο στον σχίνο κορινθίας, που οδήγησε σε εκκένωση οικισμών αλλά και έκαψε σπίτια. #πυρκαγιά σε δασική έκταση στον σχίνο λουτρακίου κορινθίας. #πυρκαγιά σε δασική έκταση στον σχίνο λουτρακίου κορινθίας.

Posting Komentar

0 Komentar